Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

20. 11. 2023. 14:39 >> 14:39

PRED MEČ SA TRENTOM

Žakelj pred prvi izazov: Da se vratimo dobrim igrama i rezultatima

Košarkaši Budućnosti sjutra će dočekati italijanski Trento u osmom kolu Evrokupa.

Prvi put “plavo-bijele” će sa klupe predvoditi Andrej Žakelj.

“Kao što sam rekao mnogo mi je drago što sam ovdje i mislim da ovaj klub mora da se digne. Imamo veliku podršku velikog broja navijača i moramo da im vratimo igrama i rezultatima. Imali smo do sada samo jedan trening i krećemo sa pripremama za Trento ali više manje okrenuti smo sebi. Moramo brinuti o sebi pošto je tu veći problem ali igramo protiv Trenta sjutra”, poručio je Žakelj.

Trento je loše otvorio sezonu, pa je u šest utakmica imao samo dvije pobjede. Uslijedilo je šest vezanih pobjeda, koje su pokvarili porazi od Sasarija, pa od Kluža skoro 40 razlike (60:98).

“Radi se o ekipi koja je veoma atletska, igraju vrlo brzu košarku i izuzetno su nezgodni u šutu za tri poena. Tu mora biti fokus glavna stvar i kao što uvijek zahtjevam energiju, da se borimo kao ekipa, da izgledamo kao ekipa i da se bacimo za svaku loptu. To su stvari koje želim da vidim već sjutra, reakciju od svih nas i da imamo pozitivniji stav na terenu jer će tako doći i rezultati na terenu. Želio bih i da pozovem navijače u što većem broju da nas podrže i pomognu nam u ovom meču a mi ćemo učiniti sve da im sa borbenošću vratimo”, dodao je Žakelj.

Duel Budućnost - Trento je sjutra u Podgorici od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније