Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

18. 11. 2023. 10:13 >> 10:13

NBA

Bulsi u ozbljnom problemu: Poraz i od Orlanda

Čikago Bulsi doživjeli su novi poraz, ovoga puta na svom terenu od Orlando Medžika 97:103.

Ponovo je ekipa našeg košarkaškog asa Nikole Vučevića platila ceh sporom startu i očajnim prvim poluvremenom gdje su nakon 24 minuta bili na svvega 33 poena.

Njegov bivši tim je imao i + 19 poena prednosti, ali su i oni i mali pad u igru gdje se zaliha istopila na svega dva poena prednosti kod rezultata 94:96.

Franc Vagner je tada preuzeo odgovornost, pogodio je uz dodatno bacanje za tri poena, a onda je i Džonatak Ajzak ubacio dva bacanja za nedostižnih četiri poena prednosti na 12 sekundi do kraja meča.

Njemački reprezentativac je meč završio sa 21 , a odlično ga je ispratio upravvo Ajzak koji je sa klupe ubacio 18 poena i imao devet skokova.

Kod Bulsa Vučević je upisao novi dabl dabl sa po 10 poena i skokova, imao je i 6 asistencija, ali nije ga išao šut (4/16).

Zak LaVin koji bi ubrzo mogao da napusti Bulse je meč završio sa 34 poena, dok je Demare DoRozan dao 23 poena.

Bulsi su sada na omjeru četiri pobjede i devet poraza, od čega je ovo sedmi poraz u zadnjih devet utakmica.

Orlando ima sedam pobjeda i pet poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније