Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г. [ Beta ]

28. 09. 2023. 19:09 >> 19:09

PRIHOD 690 MILIONA DINARA

Partizan srušio rekord Evrolige: Prodato 16.124 sezonskih ulaznica

Košarkaški klub Partizan je za predstojeću sezonu prodao ukupno 16.124 sezonske ulaznice i od toga prihodovao 690 miliona dinara, izjavio je danas predsjednik kluba, Ostoja Mijailović.

"Zaključili smo prodaju sezonskih karata - prodate su 16.124 karte. Ne znam da li će iko dostići ovaj rekord, hvala navijačima što nas podržavaju, premašili su očekivanja. To je bruto prihod od 690 miliona dinara. To je već na našim računima", rekao je Mijailović na konferenciji za novinare.

Mijailović je istakao da nijedna ulaznica nije besplatno podijeljena, osim jako malo sponzorskih karata, i dodao da je ostavljen jedan kontigent koje će se prodavati kao dnevne ulaznice.

"Ovo je velika stvar za Partizan, velika finansijska injekcija. Mislim da na tome treba da se zasniva naša budućnost", naveo je prvi čovjek Partizana i izvinio se navijačima koji su imali problema prilikom kupovine ulaznica.

Partizan, šampion ABA lige, novu sezonu počeće u ponedjeljak kada će na startu regionalnog takmičenja dočekati Mornar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније