Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г. [ KSCG ]

09. 06. 2023. 21:09 >> 21:09

PRIPREME ZA EP

Košarkašice savladale Sloveniju u generalnoj probi pred Eurobasket

Crnogorske košarkašice napravile su sjajnu uvertiru za Eurobasket, pošto su u generalnoj provjeri pred prvenstvo bile su bolje od Slovenije u Kranju 72:70.

Izabranice Jelene Škerović smanjile su broj grešaka u važnim momentima i revanširale se domaćinu za poraz u sinoćnjem duelu.

Crnogorkse košarkašice su vodile gotovo tokom čitavog meča, a najveću prednost stvorile su početkom druge četvrtine kada su imale 29:20.

Slovenija je maksimalan višak imala na kraju trećeg perioda 61:56, a odgovor je bio sjajan, serija 10:0 za preokret i vođstvo.

U dramatičnoj završnici presudili su trojka Dragane Živković i po slobodno bacanje koje su pogodile Sofija Živaljević i Marija Leković.

Najefikasnije u našem timu bile su Jelena Vučetić i Nataša Mek (10 skokova) sa po 15 poena. Božica Mujović ubacila je 12 poena, a Leković 10.

Crna Gora je imala podršku sa tribina od navijača, sa kojima su se fotografisale nakon meča.

Naše djevojke za Izrael putuju 13. juna, a prvi meč je dva dana kasnije protiv Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније