Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

05. 06. 2023. 11:30 >> 14:31

NAKON PORAZA

Jokić: Ako ćemo imati ovakve raspade, serija neće biti dugačka

Košarkaši Denvera u drugoj utakmici finalne serije NBA lige na svom terenu poraženi su od Majamija 108:111, pa je sada rezultat 1:1.

Nikola Jokić, košarkaš Denvera, odigrao je odličnu utakmicu. Postigao je 41 poen (16/28 iz igre), 11 skokova i četiri asistencije ali je za pobjedu nedostajala pomoć saigrača.

Jokić je na konferenciji nakon utakmice rekao da nisu željeli da izgube na svom terenu i da u Majami idu po pobjedu.

"Nismo igrali dobro u posljednjoj četvrtini. Oni su postigli 36 poena i to nije dobro, imali su više skokova u napadu. Nismo željeli da izgubimo kod kuće, desilo se, moraćemo da živimo sa tim. Idemo u Majami po pobjede", rekao je Jokić.

Dvostruki MVP nije bio zadovoljan igrom svog tima i smatra da je disciplina ključna.

"Igralo se u njihovom ritmu, a mi ne želimo da igramo na taj način. Mislim da je disciplina ključ. Ako ćemo imati ovakve raspade, onda serija neće biti dugačka", zaključio je Jokić.

Treća utakmica serije igraće se 8. juna u 02:30h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније