Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 06. 2023. 18:08   >>  18:08

ESPN PODSJETIO NA TEKST SRPSKOG KOŠARKAŠA

Jokić: Gledao sam kao mali klipove Medžika, Olajdžuvona i Džordana

Nikola Jokić je defintivno ime koje obilježava NBA ligu u svjetsku košarku proteklih godina, a njegova popularnost dostigla je vrhunac u ovogodišnjem izdanju plejofa.

Jokić je sjajno otvorio finale sa Majamijem, zabilježio je tripl dabl, Denver je slavio, i u sjajnoj su poziciji za osvajanje titule, prve u istoriji franšize.

Pa ipak i pred sve popularnosti, Jokić nije neko ko zadnjih godina daje intervjue, a da nije u pitanju pres konferencija prije i poslije meča.

Zato su sa ESPN-a podsjetili na njegov tekst, sa "Plejers tribjuna" iz 2016. godine, gdje je opisao i koji su mu to bili uzori iz najjače lige na svijetu.

"Nisam puno pratio NBA jer su te utakmice u Srbiji zbog vremenske zone u tri, četiri sata iza ponoći. Ali kada su krenuli Jutujbu klipovi, sa 15 godina sam počeo da gledam Medžika Džonsona zbog njegovih pasova, Hakima Olajdžuvona zbog njegove igre u postu, i Majkl Džordana, jer je to Majkl Džordan"; napisao je Jokić tada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније