Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 06. 2023. 14:37 >> 14:37

ABA

Atić se vratio u Igokeu, u Laktašima žele i Marka Jeremića, kao i Zorana Nikolića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, i košarkaš Budućnost Volija, nakon dvije godine provedenih u Podgorici ponovo je potpisao za ekipu Igokee.

Bosanski košarkaš je prije dvije godine stigao u Podgoricu, kao potencijalno veliko pojačanje, ali opšti utisak je da nije ispunio očekivanja.

U obije sezone je postizao u prosjeku oko šest poena po meču, iako je imao neke utakmice gdje je bio dobar, pogotovo u defanzivi.

On je u Budućnost stigao upravo iz Igokee, pa se tako vraća u klub iz Laktaša nakon dvije godine.

Tim iz Laktaša je juče najavio i dolazak američkog pleja Stefana Mudija.

Na listi želja Igokee nalazi se i igrač Cedevita Olimpije, Marko Jeremić, kao i bivši igrač Budućnosti i francuskog Le Portela, Zoran Nikolić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније