Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

02. 06. 2023. 21:59   >>  22:08

REAKCIJE NAKON FINALA

Mijović: Izvukli maksimum u ovom sastavu ; Žakelj: Nismo bili na nivou

Trener Budućnosti Petar Mijović kazao je da u finalu plej-ofa nije bilo lako protiv SC Derbija, bez obzira na ubjedljive pobjede. "Plavi" su 15. put postali šampioni Crne Gore, pošto su sa maksimalnih 3:0 u seriji savladali gradskog rivala.

"Opravdano smo se pribojavali finala s obzirom na kvalitet SC Derbija. Mi nismo u najboljem ambijentu dočekali finale. Izvukli smo maksimum u ovom trenutku sa ovim sastavom. SC Derbi je bio dostojan rival, bez obzira na našu ubjedljivu pobjedu. Bili smo motivisani, to je presudilo", kazao je Mijovi.

On je kazao da je još uvijek rano govoriti o njegovom statusu.

"Ono što je postavljeno ispred mene kada sam preuzeo, ja sam ispunio. Prošli smo Megu u četvrfinalu ABA lige, osvojili titulu. Morali smo bolje protiv Zvezde. Što se mog statusa tiče, rano je da se priča, u dogovoru sa predsjednikom ću lako doći do rješenja", zaključio je trener "plavih"

Na drugoj strani, trener SC Derbija Andrej Žakelj kazao je da kada njegova ekipa nema fokus i veliku energiju, nema čemu da se nada...

"Čestitke Budućnosti, zasluženo su slavili. Od prve utakmice nismo bili na nivou. Dobili su šansu mladi igrači, neki su iskoristili šansu, neki ne. Generalno sam zadovoljan sezonom", kazao je Žakelj i dodao.

"Kad imamo fokus i veliku energiju, mi smo konkurentni. Toga u ovoj seriji nije bilo. Opet želimo da sklopimo mladu, radnu ekipu i da igramo dobro i naredne sezone.

Igrač Budućnosti Igor Drobnjak kazao je da je ekipa uspjela da reaguje nakon dva teška poraza od Zvezde...

"Opravdali ulogu favorita, bilo je teško nakon zvedzde da trgnemo, ali uspjeli smo i zasluženo pobijedili. Želim da poručim da treba što više treba davati prostor mladim igračima", kazao je Drobnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније