Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

02. 06. 2023. 10:04   >>  10:05

NBA

Majami oborio negativan rekord u plej-of utakmicama

Košarkaši Majamija poraženi su sinoć od Denvera u prvom meču finalne serije NBA lige, a uz to su oborili negativni rekord kada je riječ o plej-of utakmicama.

"Hiti" su tokom utakmice izveli dva slobodna bacanja i pogodili oba, što je najmanji broj izvedenh slobodnih bacanja u istoriji plej-ofa NBA lige.

Prethodni rekord po broju pokušaja i postignutih poena sa linije za slobodna bacanja postavljen je u finalu lige 26. maja 1983. godine, kada su Los Anđeles Lejkersi pogodili tri od pet šuteva protiv Filadelfije.

Druga utakmica serije na programu je u noći između nedjelje i ponedjeljka u dva sata po srednjoevropskom vremenu, a meč će takođe biti odigran u Denveru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније