Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

25. 05. 2023. 17:37 >> 17:38

NBA

Peh za Majami: Gejb Vinsent propušta petu utakmicu sa Bostonom

Strartni plej Majami Hita, Gejb Vinsent neće biti u rotaciji za petu utakmicu finalne serije Istočne konferencije sa Bostonom, zbog povrede lijevog ćlanka.

On se povrijedio u četvrtoj dionici prošlog meča, koji je Boston dobio 99:116, u jednom pokušaju da spasi loptu da ne izađe van terena.

Tada su u Majamiju kazali da vjeruju da će Vinsent biti spreman za petu meč, ali povredu nisu ipak uspjeli da zaliječe.

Vinsent je bio starter na 15 plejof utakmica za Majami ove sezone, a u prosjeku je bilježio 13.1 poen i imao 4,1 asistenciju.

Njegovu poziciju će preuzeti gotovo sigtuno Kajl Lauri koji je bio startni plej na početku sezone, ali je zbog povrede propustio mjesec dana.

Od tada ulazi s klupe i u prosjeku bilježi 9,2 poena i 4,5 asistencija po meču.

Majami je već duže vrijeme bez Tajlera Hira, koji je slomio ruku, kao i Vikotra Oladipa koji je morao da operiše koljeno. Odsustvo Vinsensta značiće i da prva zvijezda tima Džimi Batler će vjerovatno igrati dosta sa loptom u rukama, kao neki pointforvard.

Majami vodi u seriji sa 3:1, i ukoliko slavi postaće prvi osmoplasirani tim koji je stigao do finala NBA lige još od Njujork Niksa 1999. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније