Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

23. 05. 2023. 12:23 >> 12:39

NBA

Džejms ostavio fanove u neizvjesnosti: Penzija? Moram da razmislim o tome

LeBron Džejms je nakon završene finalne serije Zapadne koferencije završio istu riječima koje njegove fanove drži u neizvjesnosti.

"Imam da razmišljam o dosta toga. Lično o tome šta ću dalje", kazao je Džejms, ostavivši sve prisutne zatečene, u jednom pravom "cliffhanger-u" (termin korišten u serijama kada se epizoda završi bez jasnog kraja a sa velikim brojom mogućnosti).

Njegova izjava dolazi isti dana kada je njegov veliki prijtelj i član iste draft klase Karmelo Entoni najavio da se povlači u penziju.

Kasnije se javio Dejv MekMenamin koji je dodatno pojasnio ovakvu rečenicu LeBrona sa izjavama koje je košarkaš dao za ESPN.

"Kada si rekao da moraš da razmisliš o svemu, šta bi mi trebali da zaključimo iz toga", glasilo je pitanje novinara, na koje je Džejms odgovorio "Da li želim da nastavim da igram".

Novinar ga je pitao mislili na iduću godinu, na šta je dobio potvrdni odgovor od Džejmsa.

LeBron je ove sezone uspio da pretekne na listi najboljih strijelaca svih vremena Karim Abdul Džabara i tako skine rekord za koji su brojni mislili da je nedostižan.

Sa druge strane poznata je njegova želja da zajdno zaigra sa svojim sinom Bronijem Džejmsom koji izlazi na draft 2024. godine.

Čak je i Denis Šruder za njemačke medije ranije kazao da mu je Džejms rekao da želi da igra do 45 godine, baš kao i najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније