Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

23. 05. 2023. 11:21 >> 11:47

NBA

LeBron skinuo kapu Jokiću: Odigrate najbolju odbranu a on pogodi, ili doda iza glave kao Leri Bird

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena LeBron Džejms je nakon posljednje utakmice finalne serije sa Denver Nagetsima govorio u superlativu o Nikoli Jokiću.

Nagetsi su dobili četvrti meč 111:113 i ušli u finale NBA lige po prvi put, a Džejms se osvrnuo na igru Jokića.

"Znam koliko je Džoker veliki igrač. Neki igrači igraju u ligi na određen način. Na koji i ja takođe volim da igram. On je jedan od njih. On vidi potez prije nego što se dogodi. A nema mnogo takvih košarkaša u ligi. Znali smo da je zvijer i prije nego što je serija počela. Svi su uvučeni u njegovu statistiku, ali mislim da dosta ljudi ne govori o mentalnom dijelu njegove igre. Možda se o tome ne priča, jer mnogi to ne razumijju. Ali ja razumijem. Da, on je poseban", kazao je LeBron.

Posebno se osvrnuo na defanzivu koju igrači moraju da igraju protiv centra Denvera, ali da kolioko god dobar bio defanzivan posjed, Jokić ipak nađe način da pogodi.

"Kada imaš igrača kao što je Jokić, koji je toliko visok kao on, ali i inteligentan kao on, ne smiješ da praviš mnogo grešaka. Čak i kad ga čuvate u jednom od najboljih posjeda u kojima mislite da ga pazite, on doda loptu iza svoje glave u stilu Lerija Birda i šutira sa visokim lukom sa 5,6 metara i lopta uđe u koš, što je uradio četiri ili pet puta u ovoj seriji, onda mu samo skinete kapu", rekao je Džejms.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније