Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

14. 05. 2023. 18:24 >> 18:24

DVA MJESECA NAKON PRVE KAZNE

Memfis suspednovao Moranta do daljnjeg: Novi video NBA zvijezde sa pištoljem

Memfis Grizlisi su odlučili da suspenduju do daljnjeg svoju prvu zvijezdu tima Dža Moranta nakon što se na društvenim mrežama pojavio novi video u kojem plej ekipe iz Tenesija maše sa pištoljem.

Morent je jutros rano izašao na lajv snimku jednog profila na Instagramu, na kojem se vidjelo kako drži u jednom trenutku pištolj.

Ovaj video se pojavio samo dva mjeseca nakon što je prvi put bio suspendovan na osam utakmica jer je radio istu stvar, pa je kažnjen po pravilniku ponašanja igrača NBA lige.

Sama liga je obavijestila javnost da će da odrade detalju istagu oko videa, kada i gdje je nastao, kao i da za sada nemaju više komentara.

Morant je zbog više snimaka šenlučenja išao i na stručne konsultacije, kao i kod psihijatra.

Ostaje da se vidi kakva će sada kazna da bude od strane Memfisa i lige.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније