Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

13. 05. 2023. 15:11   >>  15:12

TRENER ZVEZDE

Ivanović: Budućnost od promjene trenera igra izvanredno, ozbiljan su tim

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da vjeruje da njegova ekipa čvrstom i odgovornom igrom može do pobjede protiv Budućnosti, na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

"Budućnost nakon promjene trenera igra izvanredno... Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale", rekao je Ivanović.

"Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podijeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u posljednje vrijeme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, vjerujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobjede", dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sjutra ekipu Budućnosti, u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

"Podrška nam mnogo znači, ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedjelju uveče kako bismo otvorili ovu seriju kako želimo", rekao je Ivanović koji će za ovaj meč imati na raspolaganju sve igrače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније