Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

01. 05. 2023. 14:31 >> 14:31

OBRADOVIĆ POTVRDIO

Dobre vijesti za navijače Partizana, Egzum spreman za treći meč sa Realom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da bi Dante Egzum, koji se povrijedio na utakmici u Madridu, trebalo da bude u timu za predstojeći meč protiv Reala u Beogradu, i dodao da vjeruje u kvalitet svojih igrača.

"Dante je danas odradio trening. Na sreću, nije imao ništa polomljeno, imao je problem sa tetivom i to ozbiljan problem. Međutim, on je insistirao da se priključi i da radi. Jutros je odradio trening i ne osjeća se loše. Mislim da će biti sjutra u timu i da će probati da pomogne koliko god može", rekao je Obradović novinarima u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana dočekuju sjutra ekipu Real Madrida, u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Partizan je slavio u prva dva meča u Madridu i vodi sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji koja se igra na tri pobjede.

Drugu utakmicu u Madridu u četvrtak uveče obilježila je opšta tuča i prekid minut i 40 sekundi prije kraja, pri rezultatu 95:80.

Zbog učešća u tuči dvije utakmice suspenzije dobio je kapiten Partizana Kevin Panter, dok će Matijas Lesor propustiti jednu utakmicu.

Real će do kraja sezone ostati bez suspendovanog Geršona Jabuselea, a jedan meč propušta Gabrijel Dek.

Obradović je dodao da se ne treba vraćati na priču o kaznama.

"Vjerujem da ovi igrači koji će biti u timu imaju kvalitet i da će odigrati dobru utakmicu protiv Reala koji je izvaredan tim, koji ima ogroman broj kvalitetnih igrača. Očekujem da će oni sjutra biti kompletni, da će i Tavares sigurno da igra, kao i oni koji nisu igrali juče protiv Saragose", rekao je Obradović.

Treća utakmica ove serije na programu je sjutra od 20.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније