Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

30. 04. 2023. 13:41 >> 13:42

NBA

Džejms objavom na instagramu odgovrio na provokacije Dilona Bruksa

Prva zvijezda Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, objavom na instagramu odgovorio je na provokacije košarkaša Memfisa Dilona Bruksa da je previše star.

Lejkersi su izbacili Grizlije sa 4:2 u plej-ofu NBA lige, a nakon prolaska u narednu rundu, Džejms je objavu na svom nalogu na instagramu posvetio upravo ovoj plej-of seriji.

"Ako me ikada vidite da se u šumi borim sa medvjedom, POMOZITE MEDVJEDU", napiosao je "Kralj" ispod objave.

Prethodono ga je Bruks prozivao u vezi godina (38), pošto je Džejms već na zalasku karijere.

"Ne zanima me, on je star, shvatate šta mislim? Čekao sam ovo, očekivao sam da uradi nešto u utakmicama četiri ili pet… Htio je da kaže nešto kad sam dobio četvrti faul. Trebalo je da priča ranije. Ja čačkam medvjede. Dok mi neko ne ubaci 40 poena ne poštujem ga“, poručio je Dilon Bruks posle pobjede nad Lejkersima, prije nekoliko večeri.

Tim iz "grada anđela" u narednoj rundi čeka boljeg iz duela Sakramenta i Golden Stejta, a trenutno je 3:3 u seriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније