Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

14. 04. 2023. 21:30 >> 21:31

EVROLIGA

Efes pobijedio Monako u posljednjem kolu Evrolige

Košarkaši Efesa pobijedili su večeras na svom parketu Monako sa 87:72 (23:16, 18:23, 19:15, 27:18), u meču posljednjeg, 34. kola Evrolige.

Efes je do pobjede predvodio Tibor Plajs sa 21 poenom i 12 skokova, a pratili su ga srpski internacionalac Vasilije Micić i Ejadža Brajant sa po 12 i Šejn Larkin i Ante Žižić sa po 11 poena.

Kod Monaka bolji od ostalih bili su Joan Makundu sa 16 i Metju Strazel sa 14 poena.

Efes je sezonu završio na 11. poziciji sa skorom od 17 pobjeda i 17 poraza, a Monako je sa 21 pobjedom i 13 poraza zauzeo četvrto mjesto i obezbedio prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније