Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

01. 04. 2023. 15:26 >> 15:26

KOŠARKAŠ OLIMPIJAKOSA

Vokap MVP 32. kola Evrolige

Košarkaš Olimpijakosa Tomas Vokap najkorisniji je igrač 32. kola Evrolige, saopšteno je danas iz tog takmičenja.

Olimpijakos je u grčkom derbiju savladao Panatinaikos sa 81:73, a Vokap je predvodio svoj tim do pobjede sa indeksom korisnosti 32.

On je utakmicu završio sa 11 poena, uz odlične procente šuta, 13 asistencija, sedam skokova, četiri ukradene lopte i šest iznuđenih faulova.

U trci za najboljeg pojedinca u ovoj rundi takmičenja, Vokap je pobijedio centra Partizana Matijasa Lesora i Vanju Marinkovića iz Baskonije koji su u važnim pobjedima svojih timova sakupili po 29 indeksnih poena.

Lesor je pomogao Partizanu da slavi protiv Real Madrida u Beogradu sa 104:90 sa 16 poena, osam skokova, tri asistencije, dvije ukradene lopte, jednu blokadu i šest iznuđenih faulova.

Marinković je predvodio Baskoniju do pobjede protiv Fenerbahčea na domaćem terenu sa 92:69 sa rekordnih 35 poena. Upisao je i po jedan skok i asistenciju i tri iznuđena faula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније