Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Б.Б. [ Beta ]

24. 03. 2023. 08:11 >> 08:15

NBA LIGA

Pobjeda Klivlenda protiv Bruklina, prvi tripl-dabl Ingrama u karijeri

Košarkaši Klivlenda pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Bruklina sa 116:114 i tako nanijeli Netsima peti uzastopni poraz u NBA ligi.

Junak pobjede Klivlenda bio je Ajzak Okoro koji je pogodio trojku za pobjedu na 0,7 sekundi prije kraja meča. On je meč završio sa 11 poena, dok su najefikasniji u pobjedničkom timu bili Donovan Mičel sa 31 i Evan Mobli sa 26 poena i 16 skokova.

U redovima Bruklina najbolji je bio Mikal Bridžis sa 32 poena, Spenser Dinvidi je dodao 25 poena i 12 asistencija, dok je Džo Haris ubacio pet trojki i utakmicu završio sa 15 poena.

Klivlend je na nešto više od dva minuta prije kraja utakmice gubio sa 112:104, prije nego što je "zatvorio" meč serijom 12:2. Na poen zaostatka, Mičel je promašio drugo slobodno bacanje, lopta je na kraju stigla do Okora koji je pogodio trojku i donio osmu pobjedu Klivlendu u posljednjih deset utakmica.

Košarkaši Nju Orleansa su na svom terenu bili bolji od Šarlota sa 115:96.

Pelikanse je do pobjede vodio Brendon Ingram koji je upisao 30 poena, 11 skokova i deset asistencija za svoj prvi tripl-dabl u karijeri, dok je Jonas Valančijunas ubacio 20 poena uz 19 skokova za svoj 38. dabl-dabl u sezoni i pomogao Nju Orleansu da upiše treću uzastopnu pobjedu.

Na drugoj strani, najbolji je bio Pi Džej Vašington sa 18 postignutih poena.

Ekipa Orlanda je pred domaćim navijačima pobijedila Njujork sa 111:106.

Orlando je do pobjede vodio Paolo Bankero koji je postigao 21 poen, Kol Entoni je dodao 18, a Vendel Karter 16 poena. Kod Niksa, koji su izgubili treći uzastopni meč, najbolji su bili Kventin Grajms i Imanuel Kvikli sa po 25 poena.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su na svom terenu slavili protiv Oklahome sa 127:105, u prvoj utakmici otkako su izgubili Pola Džordža zbog povrede koljena. Kavaj Lenard je sa 32 poena bio bolji od ostalih u pobjedničkom timu, dok je u redovima Oklahome najefikasniji bio Šej Gildžes-Aleksander sa 30 ubačenih poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније