Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

21. 03. 2023. 22:18 >> 22:24

NAKON PORAZA

Jovanović: Loša utakmica, moramo da odreagujemo

Košarkaši Budućnosti doživjeli su ubjedljiv poraz od Gran Kanarije u 17.kolu Evrokupa. Trener ekipe iz Podgorice Vladimir Jovanović na pres konferenciju je izašao skoro sat nakon utakmice.

„Loša utakmica svih 40 minuta. Prvo poluvrijeme iz Trenta nas je pratilo i ovdje, bio je jako loš pristup u odbrani, dozvolili smo mnogo lakih šuteva, a Gran Kanarija je imala gotovo 60 odsto šuta za tri u prvom poluvremenu. Gosti su našli odličan ritam u napadu i držali ga do kraja. Nisam uspio da nađem petorku koja bi bila odbrambeno čvršća, kako bismo postigli lake poene. Čak i kad bismo to uspijevali, promašivali smo neka polaganja”, rekao je Jovanović.

Nakon meča u dvorani "Morača" predsjednik kluba Dragan Bokan ušao je u svlačionicu i održao sastanak sa ekipom.

„Ovakva utakmica zahtijeva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni posljednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Prije 10 dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo kako bi trebalo” istakao je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније