Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2014. 09:05 >> 09:05

NBA

Djurent bolji od Džejmsa, povratak Vučevića

Oklahoma Siti pobijedila je u gostima NBA šampiona Majami Hit sa 112:95, dok je Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl u porazu Orlanda od Toronta 98:83, u jutros odigranim mečevima.

U redovima Oklahome ponovo je najbolji bio Kevin Djurent koji je uz 33 poena imao i sedam skokova i pet asistencija. Djurent na 12. uzastopnih mečeva bilježi najmanje 30 poena i četiri asistencije, čime je stigao na drugo mjesto vječne liste, uz veliku šansu da izjednači rekord, koji drži Oskar Robertson sa samo jednom utakmicom više sa tim učinkom.

U Oklahomi se osim Djurenta istakao i Serž Ibaka koji je 22 poena i osam skokova, dok je u timu Majamija najbolji bio LeBron Džejms koji je zabilježio 34 poena.

Vučević, koji je zbog potresa mozga propoustio 12 mečeva, postigao je 16 poena, a imao je i deset skokova.

Minesota je na svom parketu dobila Nju Orleansa sa 88:77, bez povrijeđenog Nikole Pekovića

Najbolji u ekipi Timbervolvsa bio je Kevin Lav koji je zabilježio 30 poena a imao je i 14 skokova. Tokom pauze u drugoj četvrtini Volvsi su pustili video podrške Lavu, koji će na predstojećem Ol-staru biti starter tima Zapada, a u snimku fanovi Minesote se pozivaju da vrše pritisak na trenere koji biraju rezerve kako bi se na smotri najboljih našao i Peković. Fanovi su pozvani da šalju tvitove podrške za Pekovića #pekgoestoo (Pek ide takođe).

Meč između Atlante i Detroita odložen je zbog snijega.

Ostali rezultati:

Boston – Filadelfija 94:95
Milvoki – Finiks 117:126
Dalas – Hjuston 115:117
Denver – Šarlot 98:101
San Antonio – Čikago 86:96
Sakramento – Memfis 89:99
LA Klipers – Vašington 110:103

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније