Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

02. 02. 2023. 23:01   >>  22:56 1

EVROLIGA

Italija udaljila Zvezdu od TOP 8 faze: Nakon Virtusa poraz i od Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od ekipe Milana sa 74:68 (22:18, 23:14, 14:17, 15:19), u utakmici 23. kola Evrolige.

Begoradski tim je pretrpio tako četvrti poraz u nizu, 13. ukupno, i trenutno su 13. na tabeli Evrolige, debelo u zaostatku za TOP 8 fazu dok je italijanski tim na 17. poziciji sa skorom 8/15.

Milano su do pobjede vodili Bili Beron sa 15 i Devon Hol sa 14 poena, dok je Brendon Dejvis utakmicu završio sa deset poena.

Najefikasniji u timu Zvezde bio je Ben Bentil sa 17 poena, Luka Vildosa je postigao 11, dok je Filip Petrušev dodao devet poena.

Domaća ekipa je kontrolisala igru, posle trojke Dejvisa stigla je i do plus 16 (27:43), da bi na veliki odmor otišla sa 13 poena viška na svom kontu (45:32).

Uspjela je ekipa iz Beograda da spusti zaostatak kojki je išao i na +16 za "crveno-bijele" iz Milana, na svega četiri poena prednosti, ali je presudoila ipak klasa dubine rostera Etorea Mesine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније