Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

10. 01. 2023. 14:20 >> 14:16

BUDUĆNOST SJUTRA SA HAMBURGOM

Jovanović: Da reagujemo nakon poraza od Splita; Grin: Nadam se pobjedi

Košarkaši Budućnost Volija gostovanjem Hamburgu, u utakmici desetog kola B grupe, nastaviće sjutra takmičenje u Eurokupu.

Njemački tim prvi međusobni duel u dvorani Morača dobio je 72:66, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je svega tri trijumfa.

Interesantno je da su imali seriju od 11 praza u 12 utakmica, što je na kraju doprinjelo da austrijski stručnjak Raul Korner dobije otkaz.

Budućnost je, na veliko iznenađenje poražena od Splita u zadnjem kolu ABA lige, pa se očekuje reakcija.

"Moramo da reagujemo nakon poraza u ABA ligi, prije svega na odbrambenom planu. U prvoj utakmici protiv Hamburga nismo bili na zadovoljavajućem nivou iz raznih razloga. Očekuje nas zahtjevna utakmica", kazao je trener "plavo-bijelih" Vladimir Jovanović.

Osvrnuo se i na protivnika.

"Oni su promijenili trenera, igraju brzo sa dosta kontranapada i šuteva za tri poena. Imaju dobru i potentnu bekovsku liniju, sa dosta poena u rukama, ali i centarsku liniju koja na različite načine može da igra odbranu. Mislim da treba da gledamo u naše dvorište, ima dosta stvari o kojima treba da vodimo računa, da radimo bolje i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu", kazao je Jovanović.

Erik Grin je debitovao protiv Splita, i polako se privikava na novi tim i sistem.

Pogodio je tešku trojku na par sekundi do kraja, kojom su "plavo-bijeli" imali produžetak u džepu, prije nego što su se defanzivno "raspali" i dozvolili lake poene Splita.

"Hamburg je dobra ekipa. Igraju čvrsto, sa velikim protokom lopte. Moramo da budemo disciplinovani, da igramo dobru odbranu. Znamo da je ovo velika utakmica za nas, da će biti teško na strani, ali se nadam da ćemo se vratiti sa velikom pobjedom", kazao je Grin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније