Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

26. 12. 2022. 19:20 >> 19:24

POHVALIO DžEJMSA

Novicki: Ponestaje mi argumenata za Džordana ako LeBron stigne Džabara

Dirk Novicki je bio centralna figura uoči meča njegovih Dalas Maveriksa i Los Anđeles Lejkersa, jer je ispred Amerikan Erlajn Arene postavljena njegova velika bista.

Njemački košarkaš je iskoristio priliku da se osvrne i na LeBrona Džejmsa i njegovih partija u 38. godini života.

"Nevjerojatno je da još ovako može igrati i u 20. sezoni, njegov atleticizam je strahovit, srećan sam zbog njega", rekao je Novicki.

On se osvrnuo i na vječitu dilemu ko je najveći svih vremena LeBron ili Majkl Džordan.

"Uvijek sam govorio da je Džordan najveći ikad, ali ako LeBron zaista sruši rekord Karim Abdul Džabara kao najbolji strijelac vremena, nekako mi ponestaje argumenata za Majkla", rekao je Novicki.

Legendarni centar Milvoki Baksa i LA Lejkersa je u karijeri postigao 38.387 poena, a Džejms je trenutno na 37.758, odnosno svega 630 poena od rekorda.

LeBron je uzvratio na pohvale Novickog izjavom da je "Dirk najbolji ne američki igrač koji je ikada igrao u NBA ligi".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније