Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

06. 12. 2022. 11:00 >> 10:57

NBA

Dejvis i Durent najkorisniji igrači sedme nedjelje u NBA ligi

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Bruklina Entoni Dejvis i Kevin Durent proglašeni su za najkorisnije igrače sedme nedjelje u NBA ligi, prenio je noćas sajt takmičenja.

Dejvis je vodio Lejkerse do tri pobjede u četiri meča prošle nedjelje, a prosječno je postizao 37,8 poena, uz 13 skokova i 3,3 blokade po meču.

Lejkersi su na 13. mjestu Zapadne konferencije sa 10 pobjeda i 12 poraza.

Bruklin je prošle nedjelje ostvario tri pobjede i jedan poraz, a Durent je po utakmici bilježio 33 poena, sedam skokova i 5,5 asistencija.

Netsi su šesti na tabeli Istočne konferencije sa 13 pobjeda i 12 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније