Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

О.З. [ Mina ]

27. 11. 2022. 18:12   >>  18:10

ABA LIGA

SC Derbi vjeruje u dobru partiju sjutra u Splitu

Košarkaši SC Derbija igraće sjutra u gostima protiv Splita utakmicu osmog kola Admiralbet ABA lige.

Podgorički tim u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičanja ostvario je tri pobjede i ima jednu više od rivala.

Prošle sezone SC Derbiju pripala su oba međusobna duela - pred svojim navijačima slavio je 77:70, a u Splitu 101:94.

Trener Andrej Žakelj kazao je da njegov tim očekuje veoma bitan meč.

"Split igra brzo i veoma čvrsto, sa agresivnim skokom u napadu. Igra im se prije svega vrti oko Dominika Mavre i Šenona Šorter, ali moramo biti fokusirani na svakog pojedinca. Želimo da se više bavimo svojom igrom i moramo biti energetski na visokom nivou ako želimo pozitivan rezultat", rekao je Žakelj.

Krilni košarkaš SC Derbija Zvonimir Ivišić podsjetio je da su protiv Splita prethodne sezone odigrali dva zanimljiva meča.

"Vjerujem da ćemo i sjutra pružiti dobru partiju. Split je u dobroj formi, savladali su Zadar i Cibonu uz odličnu utakmicu protiv Partizana. Spremali smo se za ovaj meč, dočekujemo spremni utakmicu i vjerujem da možemo do veoma bitne pobjede ukoliko odigramo kako smo dogovorili na treninzima", rekao je Ivišić.

Utakmica će početi u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније