Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

18. 11. 2022. 15:05 >> 15:15

"PLAVI" NA TEŠKOM ISPITU U DALMACIJI

Jovanović: Moramo da zaustavimo igru Zadra u tranziciji

Košarkaši Budućnost Volija žele da se vrate na pobjednički put u ABA ligi nakon poraza od FMP-a i Igokee. Podgoričani gostuju Zadru, koji je najprijatnije iznenađenje šampionata sa skorom 4-2. Trener "plavih" Vladimir Jovanović kazao je da njegova ekipa mora da zaustavi igru domaćina u tranziciji.

"Čeka nas veoma zahtjevna utakmica u svakom pogledu. Moram da se osvrnem na meč sa Igokeom pred pauzu, jer je neophodno da pokažemo reakciju. Zadar je nezgodan. Pokazao je do sada da može da ugrozi najbolje ekipe, pogotovo kod kuće. Zavisi dosta od šuta za tri poena, igra "široko" i jako brzo, a ključno je da zaustavimo igru protivnika u tranziciji, gdje ne dominiraju samo bekovi, već i igrači poput Luke Božića. Ima dosta stvari na koje moramo da obratimo pažnju, ali i da pokažemo pravu reakciju", istakao je Jovanović.

Marko Jagodić Kuridža je kazao da ekipa mora da pokaže karakter na teškom gostovanju.

"Naš protivnik je u dobrom ritmu, u vrhu je tabele i želi da pokaže da to nije slučajno. Mi poslije dva vezana poraza moramo da pokažemo karakter i da damo sve da slavimo u Zadru", rekao je Jagodić Kuridža.

Meč u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se u subotu u 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније