Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ R.B. ]

17. 11. 2022. 13:04 >> 13:02

ODLOŽENI MEČ PROTIV LOVĆENA

Sutjeska na Cetinju, ozbiljan test pred odlazak u Sarajevo

Prvi pravi izazov u domaćem šampionatu – košarkaški klub Sutjeska sjutra (20 sati) protiv Lovćena na Cetinju igra odloženi meč 5. kola Prve crnogorske košarkaške lige.

Biće ovo ozbiljan test za nikšićku ekipu uoči odlaska u Sarajevo naredne sedmice na drugi “balon” ABA2 lige. 

“Očekuje nas, do sada, najzahtjevnija utakmica u domaćem šampionatu. Susret na Cetinju nam dolazi u ne baš sjajnom trenutku, ali i za ovaj meč se spremamo kao za svaki drugi. Momci su svjesni svojih obaveza i zadataka, koje moraju da ispune kako bi došli do pobjede i u tom meču”, rekao je  trener Darko Vujačić.

Sutjeska je maksimalna u Prvoj ligi, ima tri pobjede (meč sa Ibrom nije odigran, jer je ekipa iz Rožaja izbačena u Drugu ligu), dok je Lovćen u dosadašnjem dijelu sezone zabilježio dvije pobjede i dva poraza.

“Lovćen je sigurno rasterećen, bez imperativa pobjede. Igraju na svom terenu, koji je, kao što znamo, nimalo lak. Biće maksimalno motivisani, da nam uzmu skalp nepobjedivosti”, dodao je Vujačić. 

I ovaj meč će propustiti Miloš Popović, koji je počeo sa treninzima nakon povrede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније