Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

03. 11. 2022. 10:48 >> 10:46

PAVIĆEVIĆ PRED MZT

Tri vezana poraza su nas uzdrmala, ali vjerujem u pobjedu

Košarkaši Mornara sjutra (18 časova) igraju protiv MZT-a, u prvom meču 6. kola ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da su uzdrmani nakon tri uzastopna poraza, ali da vjeruje da će se u Skoplju vratiti na pobjednički kolosjek.

Makedonci su jedini trijumf u prvenstvu upisali protiv SC Derbija.

"U ABA ligi, ove sezone, ne postoji lako gostovanje, kao što nema ni lakih utakmica. Mi smo ušli u ritam koji nije dobar. Tri uzastopna poraza su nas malo poljuljala, ali sada želimo da se vratimo u pobjednički kolosjek. MZT je sastavio iskusan sastav sa ciljem opstanka u ABA ligi, a da bi do toga došli računaju na pobjede na svom parketu. Nadamo se da će naš nivo igre biti na nivou iz prva dva meča, te da ćemo ući u novu seriju dobrih rezultata", kazao je Pavićević.

Bek Barana Vlado Mihailović ocijenio je da će MZT znati da kazni sve greške.

"Analizirali smo meč protiv SC Derbija. Uvidjeli smo sve loše stvari, a sada je na nama da ne dozvolimo da se ti loši momenti ponove. MZT je iskusan i znaće, baš kao i SC Derbi i Cibona, da iskoristi naše propuste ako ih bude bilo", navodi Mihailović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније