Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

03. 10. 2022. 13:23 >> 13:23

PRIJATELjSKI MEČ U ARIZONI

Australijanci iznenadili Finiks Sanse: Čak 24 ubačene trojke

Košarkaši Adelejd Siksersa, senzacionalno su pobijedili sinoć u prijateljskom meču ekipu Finiks Sansa sa 134:124.

Sansi su igrali u punom sastavu, i lani su imali najbolji omjer pobjeda i poraza na kraju regularne sezone (64 pobjede i 18 poraza), pa je ova pobjeda tima iz Južne Australije svakako senzacija, bez obzira što se radi o prijateljskom meču.

Adelejd je na ekipu iz Arizone primjenio klasični australijski košarkaški recept - torpedovali su ih sa perimetra, čak 24 ubačene trojke od 43 pokušaja (55,8 odsto).

Sikserse je predvodio Kreg Rendal sa 35 poena (9/17 za tri), a Robert Frenks je dao 32 poena (6/10 za tri).

Kod Finiksa za koji su startovali Pol, Buker, Džonson, Bridžis i Ejton. Međutim najbolji je bio Kamerun Pejn sa klupe sa 23 poena, dok su Ejton i Bridžis dodali po 22 poena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније