Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

30. 09. 2022. 13:18 >> 13:20

CENTAR FILADELFIJE

Embid dobio i pasoš SAD: Da li će i dalje imati želju da igra za Francusku

Centar Filadelfije, Džoel Embid dobio je ovog ljeta francusko državljasntvo, i najavio je da će igrati za tu reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, a možda već i na Mundobasketu naredne godine.

Međutim od prije par dana jedan od najboljih igrača NBA lige ima i pasoš SAD-a.

"Tu sam već dugo, sin mi je Amerikanac. Živim ovdje, blagoslov je biti Amerikanac, pa zašto da ne?" rekao je centar koji od 16 godine živi u Americi.

Interesantno je da se sada otvara pitanje i da li će promjeniti odluku i zaigrati za reprezentaciju Amerike.

Ironično, američka reprezentacija je upravo na tim pozicijama "najtanja", godinama unazad najbolji igrači na toj poziciji u ligi su stranicu, dok Francuska ima Rudija Gobera ali najtalentovanijeg nadolazećeg igrača svijeta, 219 cm visokog Viktora Vembanjamu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније