Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ SC Derbi ]

08. 09. 2022. 16:27   >>  16:29 1

LEGENDARNI TRENER

Duško Vujošević novi stručni konsultant u SC Derbi

Duško Vujošević je novi stručni konsultant u KK SC Derbi. Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovjek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede "Studente od studija do doktorata".

Doktor balkanske i evropske košarke, veliki Duško Vujošević, dolazi u SC Derbi na mjesto stručnog konsultanta.

Duško Vujošević, prvi selektor crnogorske reprezentacije i iskusni strateg je tokom svoje velike karijere trenirao i razvijao najveće evropske košarkaške talente. Rođeni podgoričanin je najveći trag ostavio na klupi Partizana sa kojim je osvojio 22 trofeja, od čega pet titula u najjačem regionalnom takmičenju.

U svojoj bogatoj karijeri, Vujošević je vodio velikane kao što su Cska iz Moskve i Limož, a 2009. godine je proglašen za najboljeg trenera u Evroligi.

SC Derbi je klub koji želi da u svojim redovima ima najtalentovanije košarkaše, kako iz regiona, tako i iz Evrope i vjerujemo da ne postoji adekvatniji košarkaški trener od Duška Vujoševića. Kroz njegovu školu su prošla velika košarkaška imena koja su obilježila ili i dalje obilježavaju evropsku i svjetsku košarku.

Trofejni trener će biti glavni koordinator svim trenerima i košarkašima mlađih kategorija, gdje će svojim pobjedničkim duhom i nevjerovatnim iskustvom podići klub na još veći nivo.

"Želimo da napravimo najbolji stručni tim za razvoj mladih igrača, a Duško Vujošević je neko čije ime i reputacija to garantuju. Vujošević je sinonim za uspjeh", izjavio je ovim povodom Djuro Osojić, sportski direktor SC Derbyja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније