Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

02. 09. 2022. 14:10 >> 15:25
8

EP U KOŠARCI

"Faul" koji nas je koštao pobjede: Skandalozna odluka sudija i režije prenosa

Dan nakon premijernog meča naše košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu, i poraza od Turske 72:68, ostaje gorak osjećaj zbog načina na koji su naši momci izgubili meč.

Nakon dobre, na momente i sjajne partije ekipe Boška Radovića, protiv selekcije sa, barem na papiru, dosta jačim rosterom, sve se svelo na kraju na posljednje trenutke meča i odluke sudija da ofanzivni skok i pokušaj šuta Marka Simonovića okarakterišu kao faul u napadu.

Kada se pogledaju pak snimci, koji su na društvenim mrežama iz sale vidi se jasno da naš centar nije laktom udario Džedija Osmana več se digao na šut (dakle morao je da podigne ruke).

Nevjerovatno je da sama režija prenosa nije dala više uglova same situacije, niti usporen snimal ali upitno je i da li je uopšte bilo kontakta između našeg košarkaša i Osmana.

Ostaje nada da naše momke ova utakmica neće da "pomuti", kao i da će istu igru ponoviti i na ostatku turnira.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније