Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

23. 08. 2022. 18:46   >>  18:43

"ZAKOPANE RATNE SJEKIRE"

NBA sapunica je gotova: Durent ostaje u Bruklinu

Gotovo najveća sapunica zadnjih godina u NBA ligi viđena je u ovoj međusezoni sa Kevinom Durentom kao glavnim protagonistom.

Sa jedne strane jedan od nabjoljih košarkaša zadnjih decenija, spoj nevjerovatnog talenta, umijeća i fizikalija, sa druge strane čovjek koji nije omiljen u ligi zbog svog ponašanja sa ekipama u kojima je igrao.

Od kada je upravi kluba iz Bruklina rekao da želi da napusti klub, gotovo da je poremetio svaki potez na slobodnom tržištu igrača u NBA ligi, pa tako i noć drafta, kada su se brojne ekipe bojale da naprave potez u nadi da će možda privoljeti Durenta da potpiše za njih.

On je navodno kazao da želi u dvije ekipe Finisk i Majami (obije prve nakon regularne sezone u svojim konferencijama).

Sansi su odustali jer su morali da poravnaju ponudu za DeAndre Ajtona koju je ponudila Indijana (133 miliona za četiri godine).

Majami je odustao nakon što nisu mogli da izađu željama Bruklina i brojem igrača i pikova koje su Netsi tražili.

Ona je Boston bio akutelan sa ponudom koja je uključivala Džejlena Brauna i Dereka Vajta, ali Netsi su tražili i Markusa Smarta, pa je i to poglavlje zatvoreno.

Posljednji tim koji se javio u nizu je Memfis, ali Grizlisi nisu imali dovoljno atraktivan paket da krenu u pregovore.

Durent je potom tražio da se iz ekipe udalje trener Stiv Neš i generalni menadžer Šon Marks ali, vlasnik kluba Džon Ca nije htio ni da čuje za takav scenario.

Nakon svega ovoga, novinar "Atletika" i jedna od najboljih NBA insajdera Šems Hanaria kazao je da su danas da su Durent, Neš, Marks i Ca, sjeli zajedno i da su se dogovorili da "zakopaju ratne sjekire", te da se Durent vraća u roster Netsa.

Ostaje da se vidi da li je to zbog nemogućnosti da nađe sebi novu sredinu, ili će stvrno da se posveti igri u ekipi sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније