Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

17. 08. 2022. 15:16   >>  15:15

KRILNI IGRAČ STIGAO U PODGORICU

Rejnolds: Navijači će vidjeti šta mogu, nadam se da donosimo titulu

Spreman sam da radim i igram kako bi navijači vidjeli šta mogu i nadam se da im donesemo titulu, kazao je novi košarkaš Budućnosti Kameron Rejnolds.

Krilni košarkaš je stigao sinoć u Podgoricu, a o gradu, klubu i organizaciji je čuo od bivših košarkaša kluba.

"Znam da se radi o veoma dobrom timu, u prethodnih par godina sam imao prijatelje koji su igrali za klub. Markus Vilijams i Rašad Von su mi rekli sjajne stvari o gradu i organizaciji".

On ja malog Univerziteta u Tulejnu, uspio da se probije do NBA lige.

"Doći do NBA lige je super teško. Morate naporno raditi, imate samo 60 mjesta svake godine na NBA draftu. Svi momci žele isto mjesto kao i vi. Morate biti bolji od svih ali morate imati i sreće na svojoj strani. To su dvije najvažnije stvari - težak rad i sreća na vašoj strani", kazao je Rejnolds.

 

U najjačoj ligi na svijetu nosio je dresove Minesote, San Antonia i Hjustona.

"Moje iskustvo je sjajno, uživao sam igrajući za ove organizacije. Ne mogu opisati riječima šta znači za mene, to je najveći san svakog košarkaša, igrati na najvećem nivou. Proveo sam sjajno vrijeme u NBA ligi i nadam se da ću se jednog dana i vratiti".

Nakon NBA lige, prošle godine je došao u Evropu, tačnije u ekipu Trenta.

"Ima veliki broj igrača na cijelom svijetu tako da sam uživao u vremenu provedenom u Italiji. Mislim da sam više razvio svoju igru, susreo se sa različitim mišljenjima o košarci, sreo drugačiji takmičarski nivo košarke i upoznao koliko navijačima znači klub i grad", kazao je novi igrač Budućnosti.

Kako je riječ o ljevorukom košarkašu, ipitan je koliko je to prednost u košarci.

"Može pomoći ali kada stigne skauting report svi znaju šta radite. Sigurno da ima određene prednosti na početku sezone dok protivnici još uvijek ne znaju vaše jače i slabije strane".

Na kraju se osvrnuo i na svoje pozicije. Iako je klasičan krilni igrač, po potrebi može da igra u reketu.

"Sve zavisi od protivnika koji me čuva. Ukoliko je to neko visočiji volim igrati na poziciji 4 jer sam brži i mogu lakše doći do svog šuta. Kada igram na poziciji 3 često imam "mismeč" jer sam visočiji od drugih igrača na poziciji 3 i mogu igrati svoju igru i iskoristiti svoje kvalitete", kazao je Rejnolds.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније