Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

26. 07. 2022. 11:57   >>  11:55

KAPITEN PRODUŽIO UGOVOR

Šehović još godinu dana u "plavo-bijelom" dresu

Dugogodišnji kapiter Budućnost VOLI-ja, Suad Šehović odigraće i desetu sezonu u plavo-bijelom dresu jer je danas produžio saradnju na još godinu dana.

Osim u Budućnosti, u karijeri je igrao i za Bosnu, Olimpiju, Budiveljnika i Himik, kada je u sezoni 2013/14 potpisao za podgorički klub.

"Naš kapiten se nalazi na drugom mjestu vječne liste ABA lige po broju postignutih trojki sa 395 ubačenih šuteva. Na prvom mjestu je Siniša Štemberger sa 403. Takođe, Suad se nalazi na 6. mjestu po broju uhvaćenih lopti i broju odigranih utakmica, dok je na 12. mjestu po broju ubačenih poena u istoriji ABA lige", navode iz našeg najtrofejnijeg kluba.

 Šehović se "upisao" i u klub 100 Evrokupa gdje je do sada upisao 101 nastup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније