Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

02. 07. 2022. 13:43 >> 13:40

NAVIJAČI BILI "VJETAR U LEĐA"

Ilić: Digli smo očekivanja pobjedom protiv Francuske

Košarkaši Crne Gore uspjeli su da naprave podvig - u oslabljenom sastavu pobijede Francusku u Podgorici (70:69) i tako napravili kapitalan korak ka plasmanu na Mundobasket.

"Francuska je došla u vrhunskom sastavu. Malo je bilo promjena u odnosu na prošli meč, ali opet su to iskusni evroligaški igrači. Velika pobjeda za nas u odličnoj atmosferi. Gusta utakmica, možda nije bilo lijepo za gledanje, ali s obzirom da je otišlo na našu stranu - fenomenalna stvar za nas. Ružan trenutak da se igra košarka, jul je, neki momci su kasno završili sezonu, neki ranije, ali smo maksimalno odradili ovaj dio u Podgorici", kazao je Aleksa Ilić.

Koliko vam je značila atmosfera u „Morači“?

"Fenomenalna atmosfera, dosta nam je značilo, u prelomnim momentima kada je igra stala, podigli su nas navijači, sala je živnula, bili su nam veliki vjetar u leđa".

Očekivanja pred Portugal?

"Digli smo očekivanja ovom pobjedom. Krećemo na put, istrošeni i umorni. Sad je cilj da se što bolje oporavimo, izađemo iz tog puta, odradimo dva treninga i onda kao protiv Francuske – maksimalno jako. Neće biti lako, ali nema druge".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније