Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ M.V. ]

01. 07. 2022. 20:14   >>  20:17 1

NAVIJAČI IZ OŠ "VLADIMIR NAZOR"

Abazović i Lalošević sa učenicima bodre košarkašku reprezentaciju

Uz prisustvo stotinjak učenika OŠ "Vladimir Nazor“ iz Podgorice predsjednik Vlade dr Dritan Abazović i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević večeras sa tribina Sportskog centra „Morača" bodre košarkašku reprezentaciju Crne Gore na utakmici sa selekcijom Francuske.

Tokom protesta učenika, roditelja i nastavika ispred zgrade Vlade 9. juna i njihovog razgovora sa premijerom i ministrima, predsjednik Vlade je najavio da će pozvati učesnike da zajedno sa njim prisustvuju nekoj od narednih utakmica reprezentacije, rekli su iz Vlade. 

Kabinet predsjednika Vlade organizuje ovu aktivnost u saradnji sa Košarkaškim savezom Crne Gore, koji je obezbijedio majice sa nacionalnim obilježjem za oko stotinjak učenika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније