Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

30. 06. 2022. 17:58 >> 17:56

KOŠARKAŠ MURSIJE

Radović: Volim da igram na petici, mogu da pomognem Zoranu

Košarkaš španske Mursije i reprezentativac Crne Gore, Nemanja Radović kazao je da bi mogao da pomogne saigraču iz reprezentacije Zoranu Nikoliću na poziciji centra.

Naša reprezentacija je oslabljena uoči FIBA prozora i duela sa Francuskom i Portugalom, jer imamo samo Nikolića na poziciji petice.

„Da, situacija je specifična, samo je Zoki (Zoran Nikolić, prim. aut) na petici. U prethodnim klubovima imao sam priliku da ponekad igram na centru, tako da mislim da ću moći da pomognem. Volim da igram na poziciji centra, mogu da raširim igru i to može da nam bude neka od šansi. Ne smijemo im dozvoliti da uđemo u njihov ritam, jer ne možemo da pariramo njihovim visokim igračima“, kazao je Radović.

On je ponovio da je Francuska veliki favorit.

„Francuska dolazi u baš jakom sastavu, sa igračima koji igraju NBA, Evroligu i Evrokup. Ne treba trošiti puno riječi o njihovom kvalitetu, mnogo su jači od nas, ali kao što znamo košarka se ne igra na papiru. Igramo pred domaćom publikom, probaćemo da damo sve od sebe“.

Radović je rekao i koji je recept za "trikolore".

„Odigrali smo prilično dobro prvi meč. Mislim da ne smijemo da uđemo u trčanje sa njima, fizički su bolji od nas, već da umirimo igru. Mislim da je to ključ“, kazao je košaraš Mursije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније