Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 06. 2022. 16:54 >> 16:52

"MOŽEMO DA IGRAMO SA NJIMA"

Drobnjak: Uz pomoć navijača možemo da iznenadimo Francusku

Franucuska je veliki favoritu u meču s nama, ali mislim da možemo da igramo sa njima što smo već par puta pokazali, smatra organizator igre podgoričke Budućnosti i reprezentacije Crne Gore Igor Drobnjak.

On je kazao da je cilj našeg nacionalnog tima u ovom FIBA prozoru jedna pobjeda, ali napominje da se ide "utakmicu po utakmicu".

Portugal je neporedivo manja košarkaška sila od Francuske, a toga je svjesan i bek Budućnosti.

"Protiv Portugala su veće šanse za pobjedu koja nam treba. Ali idemo meć po meč sav fokus je prvo na Francusku".

Francuska dolazi sa par mlađih igrača iz NBA lige, i biće možda manje uigrani na, ali Drobnjak smatra da imaju dovoljno dobar roster.

"Biće manji uigrani nego prije, ali njihov kvlaitet je veliki, imaju dosta igrača koji umiju da igraju u takvim okolnostima".

Reprezentaciji su se danas priključili i Fedor Žugić i Nikola Ivanović.

"Pa već sedam dana smo na pripremama, sve je za sada dobro iako smo oslabljeni. Treniramo fino spremamo se za Francusku. Baš jutros su nam se priključili Žugić i Ivanović, tako da smo sad kompletni i potrudićemo se da se što bolje spremimo u ovih par dana do utakmice sa Francuskom".

Poznato je od ranije, da u ovom FIBA prozoru igramo samo sa jednim centrom Zoranom Nikolićem.

"I dalje se navikavamo na igru jer prije je bio Dubljević tu i dosta je olakšavao posao pod košem, sad imamo samo Zokija kao glavnu peticu, tako da će bekovi da probaju da se uključe malo više u igru", kazao je Drobnjak.

Naš plej vjeruje ipak da Crna Gora može da iznenadi favorita.

"Uz dobru igru i energiju i pomoć navijača možemo da ih iznenadimo", kazao je Drobnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније