Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

29. 06. 2022. 16:09 >> 16:07

OGRANAK INVEO

Finveo tri godine sponzor KSCG

Brokerski ogranak konglomerata Inveo Investmen Holdinga sa sjedištem u Istanbulu, Finveo MN postao je jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza Crne Gore. 

Ugovor je potpisan na tri godine  na tri godine.

"Ova saradnja donijeće potpuno novo iskustvo u Crnoj Gori, kao i globalno priznanje sa multinacionalnim brendom", saopšteno je na potpisivanju ugovra. .

Konferenciji povodom potpisivanja sponzorskog ugovora u Bemax dvorani prisustvovali su predsjednik i izvršni direktor Inveo Investment Holdinga Onur Topač, predsjednik KSCG Nikola Peković, generalni direktor Finvea Nikola Pejović i predsjednik Finvea Anil Abak, kao i košarkaš Igor Drobnjak i košarkašica Milica Jovanović.

„Više smo nego oduševljeni što smo danas ovdje u Crnoj Gori, ulazimo u veoma uzbudljiv period sa KSCG. Primarna filozofija Invea je stvaranje vrijednosti i sa istim ciljem ulazimo u svaku inicijativu koju preduzmemo. Kada je došla ideja o stvaranju dodatne vrijednosti u zemlji, analizom smo došlo do savršenog uklapanja – košarke, koja je jedan od najvažnijih sportova i za Tursku i za Crnu Goru. Tokom 30 godina iskustva i uspjeha imali smo motivisane, disciplinovane i strastvene članove tima. Razvoj je naša beskrajna destinacija, a naš kompas je strast. Ne vjerujemo u krajnje tačke, vjerujemo u sljedeće korake. Ovaj način razmišljana je ono što stoji iza naše snage, to je ono što nas čini liderima u mnogim oblastima. Zahvaljujući ovom timskom radu, najbrže smo rastući investicioni holding u Turskoj i naši Finveo brendovi širom svijeta prate ovaj uspjeh", kazao je Topač.

On je dodao da Finveo ima za cilj da ojača vezu sa Crnom Gorom, a preko nje i sa regionom.

"Potpisali smo ovaj ugovor kako bismo pružili punu podršku, ne samo uspjehu reprezentacija, približavanju ovog sporta djeci i omladini. Ushićeni smo što možemo doprinijeti uspješnom putu košarkaških reprezentacija, koje uvijek sa ponosom predstavljaju državu na međunarodnoj sceni. Želio bih da vam se još jednom zahvalim u ime naših brendova, timova i korisnika na ovoj prilici. Zadovoljni smo što možemo da doprinesemo budućnosti omladine i sporta, kao i zbog naše saradnje sa KSCG na putu ka globalnom uspjehu ženskih i muških reprezentacija“, kazao je on, .

Predsjednik KSCG Nikola Peković takođe je istakao zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog važnog ugovora.

„Želio bih da se zahvalim našim prijateljima na saradnji. Vjerujem i nadam se da će biti veoma produktivna na obostrano zadovoljstvo. Ovo su nova vremena u sportu, sa novin načinima funkcionisanja u skladu sa mogućnostima koje danas pružaju nove tehnologije. Napravićemo KSCG aplikaciju i fan token koji će dati nove prilike za Finveo, KSCG i Crnu Goru.

Svima nama glavni cilj je promocija i popularizacija sporta u što širim okvirima i donošenje svih pozitivnih momenata istog na mlađe i tehnološki pismene generacija na njima najbliži i najpristupačniji način.

Nadam se da će košarkaški savez Crne Gore biti promovisan na pravi način ovom saradnjom, a na nama je da damo sve od sebe u predstojećim takmičenjima i pružimo zadovoljstvo i radost svima u Crnoj Gori“, rekao je Peković.

Nikola Pejović, direktor Finveo MN, imao je jasnu poruku.

„Kao svaki Crnogorac u ovoj dvorani, veoma sam ponosan, možda i duplo više, jer predstavljam i moju zemlju i Finveo za zajedničku budućnost koju smo potpisali. Finveo i KSCG dijele iste osnove: inspiracija, strast, posvećenost, odgovornost i timski rad“.

Predsjednik Finvea Anil Abak istakao je da je ponosan što će u naredne tri godine biti sponzor našeg nacionalnog tima.

„Kao vodeće investiciono društvo prisutno na različitim kontinentima, Finveo služi svojim investitorima širom svijeta. Naš uspjeh je proizvod napornog rada i odlučnosti. I na finansijskim tržištima i u košarci, predano vježbanje je jedini način da se poboljšate. Nastavićemo sa napornim radom, sa jasnim holističkim razmišljanjem o digitalizaciji u ovom svijetu koji se stalno mijenja i pokušavamo da se prilagodimo koliko god možemo.

„I dalje ćemo ulagati u digitalizaciju sporta i vrlo brzo ćemo pokrenuti aplikaciju za KSCG, nakon čega će uslijediti kreiranje i puštanje navijačkih tokena za Košarkaški savez Crne Gore koji će omogućiti svakom ljubitelju ovog jakog tima da navija. Zaista smo ponosni što ćemo tri godine biti dio nacionalnog tima i što ulažemo u budući rast tima“.

Poznato je da je košarka jedan od najpopularnijih sportova u Crnoj Gori i da su svjetski poznati igrači uzori svim mališanima u zemlji. Ovo sponzorstvo naglašava zajedničke osnove koje obje strane dijele: biti koherentan tim, imati veliku ambiciju da se napreduje i na održiv način donositi najbolje rezultate. Tokom 2022. godine kada najbolji crnogorski košarkaši nastavljaju borbu za Svjetsko prvenstvo i igraju na Eurobasketu, ova saradnja će biti od velikog značaja za obje strane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније