Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

28. 06. 2022. 10:34   >>  10:32

"VIDIMO SE NA JESEN"

Irving ostaje u Bruklinu i naredne sezone

Košarkaš Bruklin Netsa Kajri Irving saopštio je danas da će i naredne sezone igrati za tu ekipu. Plejmejker je imao dva dana da iskoristi opciju koja mu garantuje ugovor od 35 miliona eura za četvrtu godinu u Netsima.

"Normalni ljudi pokreću svijet naprijed, ali oni koji se usuđuju da budu drugačiji vode nas u budućnost. Odlučio sam da iskoristim tu opciju. Vidimo se na jesen", rekao je Irving za američki Atletik.

Irving je u Bruklin došao 2019. godine, i u tri sezone prosječno je bilježio 27,1 poen i šest asistencija po utakmici.

Za Bruklin je 30-godišnji košarkaš odigrao samo 103 utakmice, zbog raznih povreda i odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa.

U karijeri Irving je nastupao i za Klivlend i Boston.

Njegova odluka mogla bi da utiče na budućnost Kevina Durenta, koji je ranije rekao da će sačekati odluku Irvinga prije nego što odluči da li ostaje u Bruklinu.

Netsi su ove sezone poraženi u prvoj rundi plej-ofa od vicešampiona NBA lige Bostona sa 4:0 u seriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније