Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

08. 06. 2022. 20:41 >> 20:38

ZADOVOLJAN SEZONOM

Pavićević: Presudio je kvalitet Budućnosti

Mornar je u prethodnom meču finalne serije uspio da nadoknadi minus od 22 poena, i večeras je u finišu prišao na poen razlike, ali nije uspio da dođe do podviga.

Košarkaši Budućnosti uspjeli su posle velike borbe i neizvjesne završnice da pobijede Mornar sa 90:82 u petom, odlučujućem meču finalne serije, pa su uspjeli da odbrane tron u Crnoj Gori.

"Presudio je kvalitet ekipe Budućnosti, čestitam im na zasluženo osvojenoj tituli, a ujedno čestitam i svojim igračima dali su više od maksimum u ovom trenutku čestitam i svim sudijama koje su sudile na dobro obavljenom poslu", kazao je za TVCG trener Mornara Mihailo Pavićević nakon meča.

Ljubitelji košarke mogli su da uživaju u veoma atraktivnom meču, sa mnogo lijepih poteza i poena.

"Mislim da je košarkaška publika uživala u ovih pet mečeva. Moji igrači su dali i više nego što su mogli i zaslužuju sve čestitke", kazao je srateg Barana.

Ova godina, kako je kazao, bila je puna uspona i padova.

"Na kraju moramo biti zadovoljni sa onim što smo postigli. Ostvarili smo plasman u oba finala u crnogorskoj ligi. Svi jedva čekamo odmor, počelo se davno, od 1. avgusta prošle godine", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније