Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

19. 05. 2022. 21:37 >> 21:35

TRENER EFESA

Ataman: Sjajan meč i pobjeda za naše treće uzastopno finale EL

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman rekao je večeras da je zadovoljan nakon sjajne utakmice i pobjede nad Olimpijakosom, poslije čega je turski tim izborio treće uzastopno finale Evrolige.

"Naravno da je dobro biti u pobjedničkom timu poslije onakvog šuta, ali mi je žao mog prijatelja Barcokasa. Bila je zaista sjajna utakmica i odlična atmosfera ovdje na Fajnal-foru, prvi put da vidim 15.000 ljudi u publici na završnom turniru. Bila je nevjerovatna atmosfera, u kojoj nismo dobro počeli meč", rekao je Ataman na konferenciji za novinare.

Efes je večeras u Beogradskoj areni pobijedio Olimpijakos sa 77:74, trojkom u poslednjoj sekundi srpskog igrača Vasilija Micića.

Ataman je dodao da je njegov tim u drugom poluvremenu kontrolisao rezultat.

"Drugo poluvreme smo kontrolisali i vodili nekoliko puta sa 10, 11 razlike, ali poslije povrede Larkina, nismo uspjeli da privedemo mirno meč kraju. Poslije je uslijedio taj šut Micića za naše treće uzastopno finale", rekao je Ataman.

U drugom polufinalu Evrolige sastaju se Real Madrid i Barselona.

Finale je na programu u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније