Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

05. 05. 2022. 11:19 >> 11:20

PLEJ-OF SERIJA

Evroliga osudila ponašanje navijača Olimpijakosa

Košarkaška Evroliga osudila je ponašanje navijača Olimpijakosa tokom petog meča četvrtfinalne plej-of serije protiv Monaka.

Olimpijakos je u odlučujućem duelu slavio na svom terenu sa 94:88 i plasirao se na fajnal-for u Beogradu.

Navijači Olimpijakosa su pre završetka meča utrčali na teren i tako izazvali prekid meča.

"Nedostatak bezbJednosti tokom utakmice doveo je do utrčavanja navijača na teren dok je utakmica u toku, primoravajući sudije da prekinu meč dok se ne obezbIJede minimalni uslovi za nastavak", stoji u saopšetnju Evrolige.

Evroliga je osudila i upotrebu petardi, baklji i lasera, i navela kako će nadležni organo "razmotriti sve dokaze i preduzeti odgovarajuće mJere".

"Evroliga želi da naglasi da navedeni incidenti ne predstavljaju vrIJednosti za koje se ova organizacija zalaže", dodaje se u saopštenju.

Na fajnal-for su se pored Olimpijakosa, plasirali i Efes, Real Madrid i Barselona.

Fajnl-for Evrolige na programu je od 19. do 21. maja i igraće se u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније