Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ R.B. ]

21. 12. 2021. 14:54   >>  15:02

KUP CRNE GORE

Lovćen oslabljen protiv SC Derbija

Košarkaši Lovćena i SC Derbija odigraće sjutra na Cetinju posljednju utakmicu osmine finala Kupa Crne Gore (19.00).

Srijeda, 22. decembar odrediće posljednjeg učesnika četvrtfinala Kupa Crne Gore za košarkaše. Ostalo je da se odigra preostali duel u prijestonici izmedju Lovćena i SC Derbija, koji je zakazan za 19 sati.

Gosti predstavljaju favorita pogotovo zbog činjenice da će Cetinjani biti oslabljeni.

“Za nama je treći turnir u ABA 2 ligi u Sarajevu, gdje nijesmo bili na potrebnom nivou. Morali smo tamo postići više a bilo je prilike za bolji rezultat, pogotovo protiv Sutjeske.. Medjutim, od kukanja nema vajde, okrećemo se narednim obavezama. Sjutra nas čeka meč kupa protiv SC Derbija. Bićemo znatno oslabljeni ali i gosti najavljuju kombinovani sastav, tako da očekujem zanimljivu igru”, ističe direktor cetinjskog kluba Fado Kazamanović.

Dakle, u srijedu sastaće se Lovćen i SC Derbi a ranije su prolaz medju osam najboljih u kup takmičenju obezbijedili Milenijum, Podgorica, Sutjeska i Primorje.

Zeljko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније