Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ I. P. ]

30. 11. 2021. 07:42   >>  07:43

NBA LIGA

Denver savladao Majami, Klivlend bolji od Dalasa

Košarkaši Denvera pobijedili su noćas na gostovanju ekipu Majamija sa 120:111, i tako su prekinuli niz od šest uzastopnih poraza u NBA ligi.

Majami sada ima skor od 13 pobjeda i osam poraza, dok je Denver na polovičnom učinku poslije 20 odigranih utakmica.

Klivlend je na gostovanju pobijedio Dalas sa 114:96.

Džaret Alen je u pobjedničkom timu upisao 28 poena, uz 14 skokova, Lauri Markanen je zabilježio 24 poena i osam skokova, a Darijus Garland je dodao 18 poena i devet asistencija.

Hjuston je nakon lošeg starta upisao i treću uzastopnu pobjedu. Na svom terenu su bili bolji od Oklahome sa 102:89.

Filadelfija je na svom terenu bila bolja od Orlanda sa 101:96, i tako su došli do 11 pobjede, uz 10 poraza u NBA ligi. Orlando je ostao na četiri pobjede iz 22 utakmice.

Čikago je na domaćem terenu savladao Šarlot sa 133:119. Bulsi sada na drugom mjestu Istočne konferencije imaju 14 pobjeda i osam poraza, dok Šarlot ima učinak od 13 pobjeda i 10 poraza.

Minesota je kao domaćin pobijedila Indijanu sa 100:98. Minesota ima skor 11/10, dok je Indijana na učinku od devet pobjeda i 14 poraza.

San Antonio je pobjedom na svom terenu protiv Vašingtona (116:99), došao do prve serije pobjeda u ovoj sezoni. Vašington ima 13 pobjeda i osam poraza, a San Antonio poslije dvije uzastopne pobjede ima skor 6/13.

Juta je na domaćem terenu bila bolja od Portlanda rezultatom 129:107. Nju Orleans je na gostovanju pobijedio Los Anđeles kliperse sa 123:104.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније