Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

20. 11. 2021. 23:30 >> 23:32
1

PROMAŠILI OTVORENE ŠUTEVE

Džikić: Napravili smo mnogo grešaka

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić izjavio je da je Partizan zasluženo slavio.

Košarkaši Partizana pobijedili su Budućnost u derbiju devetog kola ABA lige sa 75:66.

"Naš rival je odigrao na visokom nivou od prvog do posljednjeg minuta. Sredinom posljednje dionice, imali smo nekoliko otvorenih šuteva u momentu kada je meč bio u egalu. Napravili smo mnogo grešaka, što inače nije naša odlika, Partizan je to znao da kazni i zasluženo stigne do pobjede. Idemo dalje“, kazao je Džikić.

Zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Mundobasket slijedi mini pauza, posle koje će Budućnost u ABA ligi igrati protiv Studentskog centra, a u Eurokupu, protiv Promiteasa u Grčkoj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније