Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ M.M.Lj. ]

16. 11. 2021. 08:54   >>  08:55

NBA

Ekipa Čikaga upisala 10. pobjedu

Ekipa Čikaga upisala je 10. pobjedu u NBA ligi. Ona je na gostovanju bila bolja od Los Anđeles Lejkersa sa 121:103.

Demar Derozan je za goste upisao 38 poena, uz šest asistencija, Lonzo Bol je dodao 27 poena, osam asistencija i sedam skokova, a poen manje je dodao Zek Levin.

U domaćem timu najbolji učinak imao je Tejlen Horton-Taker sa 28 poena i šest skokova, Rasel Vestbruk je postigao 25 poena, osam asistencija i šest skokova, dok je Entoni Dejvis dodao 20 poena i šest skokova.

Čikago sada ima učinak 10/4, dok Lejkersi imaju osam pobjeda i sedam poraza.

Košarkaši Dalasa pobijedili su na svom terenu Denver sa 111:101, i tako su prekinuli seriju gostujuće ekipe od pet pobjeda u NBA ligi.

Dalas je meč prelomio serijom 17:6 početkom poslednje četvrtine, a najefikasniji u domaćem timu bio je Kristaps Porzingis sa 29 poena, 11 skokova i tri asistencije, Luka Dončić je postigao 23 poena, uz 11 asistencija i osam skokova, a Tim Hardavej je upisao 19 poena, uz sedam skokova i četiri asistencije.

Nikola Jokić je za Denver zabeležio dabl-dabl učinak od 35 poena i 16 skokova, a dodao je i šest asistencija, Monte Moris je upisao 17 poena, uz osam asistencija, dok je Eron Gordon dodao 14 poena i sedam skokova.

Dalas ima skor od devet pobjeda i četiri poraza, a Denver ima poraz više.

Drugu uzastopnu pobjedu upisala je ekipa Atlante, koja je na svom terenu bila bolja od Orlanda sa 129:111.

Tre Jang i Džon Kolins za domaći tim upisali su po 23 poena. Jang je zabeležio šest asistencija i četiri skoka, dok je Kolins dodao po tri skoka i asistencije. Srpski igrač Bogdan Bogdanović postigao je 20 poena, uz četiri asistencije, a dabl-dabl učinak ostvario je Klint Kapela sa 20 poena i 16 skokova.

U ekipi Orlanda bolji od ostalih bio je Kol Entoni sa 29 poena i 11 asistencija, dok su po 19 poena postigli Franc Vagner i Terens Ros.

Atlanta sada ima šest pobjeda i devet poraza, dok Orlando iz 14 utakmica ima tri upisane pobede.

Majami je na gostovanju savladao Oklahomu sa 103:90.

Gosti su treći put igrali bez najboljeg strijelca ekipe Džimija Batlera, koji je povrijedio skočni zglob, a najefikasniji u ovom duelu bio je Tajler Hiro sa 26 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok je Dankan Robinson zabilježio 21 poen.

Lugenc Dort je za ekipu Oklahome postigao 20 poena, uz četiri skoka, Džeremaja Robinson-Erl je dodao 16 poena.

Majami ima učinak od devet pobeda i pet poraza, a Oklahoma ima skor 5/8.

Boston je na gostovanju savladao Klivlend sa 98:92. Klivlend ima skor od devet pobjeda i šest poraza, dok Boston iz 14 utakmica ima polovičan učinak.

Do pobjede na gostovanju došao je i Sakramento protiv Detroita sa 129:107. Ovo je timu iz Kalifornije šesta pobjeda iz 14 mečeva, a Detroit ima tri pobede i 10 poraza.

Vašington je nakon preokreta na svom terenu pobedio Nju Orleans sa 105:100, i sada ima skor 10/3, dok je gostujući tim ostao na dve pobede iz 15 utakmica.

Njujork Niksi su na domaćem terenu pobijedili Indijanu sa 92:84. Niksi imaju učinak od osam pobjeda i šest poraza, dok Indijana ima šest pobjeda i devet poraza.

Memfis je na svom terenu bio ubjedljiv protiv Hjustona sa 136:102. Memfis ima učinak 7/7, a Hjuston je ostao na jednoj pobjedi iz 14 utakmica.

Finiks je na gostovanju savladao Minesotu sa 99:96, i sada tim iz Arizone ima skor od 10 pobjeda i tri poraza, dok Minesota ima četiri pobjede iz 13 utakmica.

Portland je na svom terenu pobijedio Toronto sa 118:113, a obe ekipe imaju učinak od sedam pobjeda i osam poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније