Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

30. 12. 2019. 13:58 >> 14:04
48

(NE)DOLAZE

Zvezda bez saopštenja, zakazali vanrednu konferenciju

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je danas za 16.30 vanredno obraćanje javnosti povodom utakmice protiv Budućnosti u ABA ligi.

Košarkakši Crvene zvezde jutros nijesu otputovali u Podgoricu na utakmicu koja bi trebalo da se igra večeras od 18.00 u dvorani Morača.

Oni su napustili avion i još je nepoznato da li će otići u Podgoricu.

Kako su prenijeli mediji, to je odlučeno zbog toga što nisu dobijene čvrste garancije vezano za bezbjednost, a zbog političkih tenzija u Crnoj Gori.

Prema saznanjima Antene M, košarkaši Crvene zvezde su trebali da krenu za Podgoricu letom u 13 sati i 30 minuta, ali se to, ipak, nije desilo.

Zvezda je najavila da će izdati zvanično saopštenje, što se još nije desilo.

"Crvena zvezda" je uputila ranije rukovodstvu ABA lige dopis u kome traži da se duel sa Budućnosti u Podgorici odgodi, zbog procjene bezbjednosnih organa Srbije. Oni su konstatovali da se ne može isključiti mogućnost eventualnih incidenata na navedenoj utakmici, usmjerenih prema igračima i stručnom štabu, upravi i simpatizerima, bez obzira na mjere koje bi preduzeo domaćin.

Iz KK Budućnost Voli, odgovorili su da ne postoji nijedan razlog da se utakmica odgodi.

 

Пратите нас на

Коментари48

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније